Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Τι να αντικαταστήσετε μετά την απαγόρευση του Plastic Straw;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-23 10:08:37  Hits: 12

    Μετά την απαγόρευση των πλαστικών καλαμακιών, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τι να χρησιμοποιήσουν αντί για πλαστικά καλαμάκια. Προς το παρόν, δεν υπάρχει απαγόρευση στα πλαστικά καλαμάκια για φαγητό και ποτό, εκτός από το χαρτί Straw που χρησιμοποιείται από τα starbucks. Είναι πολύ δύσκολο για φίλους που τους αρέσει να πίνουν τσάι γάλακτος, εάν χαθεί η χαρά του αχύρου, τι θα αντικαταστήσει το πλαστικό άχυρο μετά την απαγόρευση; Στην πραγματικότητα, η απαγόρευση είναι η προστασία του περιβάλλοντος, το πλαστικό άχυρο ρυπαίνει πολύ το περιβάλλον.

  a-5_副本.jpg

      Τι να αντικαταστήσετε μετά την απαγόρευση του Plastic Straw;

      Υπάρχουν καλαμάκια χαρτιού, υπάρχουν άλλα καλαμάκια φυτικών ινών, και όλα αυτά είναι βιοαποικοδομήσιμα.

      Το χαρτί Straw είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον και παράγεται μετά από αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία. Τα μοτίβα στο χαρτί Straw είναι βασικά πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον μελάνι με βάση το νερό και ενδέχεται να μην υπάρχει πλαστικό άχυρο στο μέλλον. Όλα αντικαθίστανται από χάρτινα καλαμάκια, αλλά μην το κρατάτε στο ποτό σας για πολύ καιρό. Πιείτε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

      Γιατί υπάρχει απαγόρευση του πλαστικού;

      Η απαγόρευση πλαστικών απευθύνεται κυρίως σε μη αποικοδομήσιμα πλαστικά προϊόντα που είναι δύσκολο να ανακυκλωθούν. Μη βιοαποικοδομήσιμο άχυρο, τσάντες αγορών, πλαστική μεμβράνη είναι η πιο δύσκολη ανάκτηση, επομένως η ανάγκη απαγόρευσης της παραγωγής και της χρήσης. Εάν έχετε χρόνο να εξετάσετε τη ρύπανση των πλαστικών σωματιδίων στον ωκεανό, θα γνωρίζετε την έκταση της ρύπανσης. Ο αντίκτυπος της πλαστικής ρύπανσης στην ανθρώπινη επιβίωση δεν είναι καθόλου ανησυχητικός. Δεν υπάρχει σημαντικό τεχνικό πρόβλημα με βιοαποικοδομήσιμες εναλλακτικές λύσεις, κυρίως λόγω του τρέχοντος υψηλού κόστους, επομένως η απαγόρευση των πλαστικών δεν είναι χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να βρείτε κάποια εναλλακτική λύση.

      Πώς μπορείτε να δείτε το τέλος της απαγόρευσης του πλαστικού αχύρου;

      Οι απλοί επιχειρηματίες θέλουν τα καλαμάκια να χρησιμοποιούνται ως δωρεάν ποτά δωρεάν, με δικά τους έξοδα του καταστήματος, και τα βιοαποικοδομήσιμα άχυρα είναι υποχρεωμένα να προσθέσουν στο κόστος του καταστήματος.

a-6_副本.jpg


      Τώρα, έχετε δύο επιλογές.

      Ενας : συνεχίστε να είστε ελεύθεροι και μοιράστε το κόστος σε ποτά ή άλλα εμπορεύματα. Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν σας θα χάσει τη σχετική ανταγωνιστικότητά του.

      Δύο : χωρίς ποτά, μειωμένη εξυπηρέτηση.

      Προφανώς, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο καθένας δεν το δίνει δωρεάν και στη συνέχεια το άχυρο χρεώνεται 1 γιουάν. Γιατί; Βιοαποικοδομήσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν θέλω να ξοδέψω ένα δολάριο σε άχυρα, οπότε δεν θα χρησιμοποιώ καλαμάκια στο μέλλον.

      Υπάρχουν όμως ακόμα προβλήματα. Η μη παραγωγή πλαστικών καλαμακιών δεν αποτελεί πρόβλημα για τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, αλλά τα μικρά εργαστήρια δεν μπορούν να απαγορευτούν και τα κακά χρήματα οδηγούν σε καλά χρήματα, κάτι που δεν είναι καλό και για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

      Για να επιτύχουμε πραγματικά την προστασία του περιβάλλοντος, το πιο σημαντικό είναι η δημοσιότητα και η εκπαίδευση, έτσι ώστε να μπορούμε να σχηματίσουμε μια συναίνεση, σε συνδυασμό με ευαίσθητους στις τιμές παράγοντες στην οικονομία της αγοράς, η απόσυρση του πλαστικού δεν είναι χωρίς ευκαιρία.


     

Προηγούμενος: Ο τρόπος με τον οπ...

Επόμενο: Η κατανάλωση πλασ...